Štosuj pravděpodobně zná každý, kdo se trochu pohybuje v české bitcoinové komunitě. Pokud ho ale náhodou neznáte nebo zatím nepoužíváte, možná vás k vyzkoušení přesvědčí poslední novinka – používáním můžete vydělávat bitcoiny.

Pokud vás doteď Štosuj míjelo, tak doporučuji nastudovat starší články o této české službě.

Jak získat u Štosuj cashback

Pokud ještě u Štosuj nemáte účet, tak si ho vytvořte. Službu můžete v pohodě využívat i zdarma, ale nebudete tak získávat odměny za uskutečněné nákupy. Pokud chcete získávat zpět satoshi, je potřeb splnit tři podmínky:

  1. musíte mít aktivní předplatné Premium. To stojí 150 Kč bez DPH (181,5 Kč s DPH) a můžete díky němu využívat nekteré pokročilé funkce.
  2. zároveň musíte mít aktivní automatickou platbu kartou, nebo si jednorázově koupit Premium na rok, tj. balíček 1 500 štosáků za 1 851 Kč s DPH. Nákupem na rok dopředu ušetříte proti měsíční platbě 15 procent.
  3. doporučuji mít Štosuj spojeno s českou burzou Coinmate nebo směnárnou Anycoin

cashback saty

Kolik satoshi vyděláte

Vše záleží na tom, kolik budete přes Štosuj realizovat obchodů. Princip výpočtu cashbacku je takový, že Štosuj dostává podíl z poplatku, který zaplatíte burze nebo směnárně a z něj dá část vám. Konkrétně je to 10 procent z toho, co dostane Štosuj. Přesnou sumu nejde dost dobře vypočítat, protože i poplatky na burzách se liší podle toho, jak velký objem obchodujete i podle toho, zda použijte příkazy limit nebo market order. Hypotetický příklad by mohl vypadat takto:

Utratíte na burze 100 tisíc korun. Poplatek bude například 0,2 procenta, což je 200 Kč. Z toho dostane podíl Štosuj (kolik je interní věc Štosuj), řekněme, že by to bylo 20 procent, takže 40 Kč a z toho dostanete vy svých 10 procent, takže 4 Kč.

Jak je vidět, tak zbohatnou se na tom asi nedá, ale každý satoshi navíc se počítá a navíc nesmíte zapomenout na jednu věc: cashback dostáváte i z grid strategie, kde není probém zmíněných 100 tisíc otočit klidně 20x za měsíc a pak už je to malinko zajímavější suma v cashabcku.

Kde koupit bitcoin?

Doporučuji používat české směnárny a burzy:

Anycoin: Přečtěte si mojí recenzi, nebo se rovnou zaregistrujte.
Coinmate: Přečtěte si mojí recenzi, nebo se rovnou zaregistrujte.

Cashback příklady

Cashback saty i za doporučené uživatele

Navíc, pokud na Štosuj doporučíte i své známé a oba splňujete podmínky pro cashback saty, tak dostanete i 5% cashback za objednávky doporučeného uživatele. Odkaz na doporučování uživatelů najdete po přihlášení na stránce Štosáky.

Jak vydělat ještě víc

Svůj cashback můžete ještě navýšit tím, že si koupíte lepší předplatné než je Premium, konkrétně VIP nebo Hero. Tato lepší předplatná vám zajistí cashabck 20 resp. 30 procent z provize pro Štosuj. Pokud děláte přes Štosuj velké objemy obchodů, může se vyplatit lepší předplatné, protože vyšší cenu pokryje vyšší cashback. To si ale musí každý propočítat sám.

Výběr vydělaných satoshi na peněženku

Cashback začnete dostávat ihned po splnění podmínek a získané satoshi uvidíte ve svém účtu. Vybrat si je půjde přes Lightning Network do libovolné peněženky. Momentálně ve Štosuj dořešují detaily a podle plánu by to mělo jít od ledna 2025.

PS: další satoshi můžete štosovat s pomocí cashback portálu Satsback.

Čtěte dále:

Líbilo? Pomohl vám článek?

Dejte to najevo pár satoshi. Potěší mě libovolná částka.

Ukázat adresu